Vakantieparken op de Veluwe

De prachtig groene omgeving van de Veluwe is voor velen een ideale vakantiebestemming in Nederland. Vandaar dat er behalve hotels, campings en b&b’s ook vakantieparken zijn!

Waarom een vakantiepark?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor een vakantiepark zou kiezen. Waar de één het lekker makkelijk vindt, houdt de ander juist zo van de rust die op sommige parken te vinden is. Wat zijn jouw vakantiewensen? Rust of juist volop animatie en vermaak?

Vakantieparken zijn vaak ideaal om als jong gezin naartoe te gaan. De speeltuintjes op het park, het gemak van een volledig ingericht huisje en misschien zelfs wel een verwarmd zwembad: ideaal toch? Het enige wat je mee hoeft te nemen naar het park, is een grote tas vol met kleding, speelgoed en eventueel wat boodschappen.

Parken op de Veluwe

De Veluwe is vanuit heel Nederland gemakkelijk te bereiken. Variëren van een aantal minuten tot enkele uren in de auto, en je bent al op bestemming. Vandaar dat de Veluwe ook al lange tijd een populaire vakantiebestemming is! Op de Veluwe zijn dan ook diverse vakantieparken waar je heerlijk kunt genieten.

Vakantiepark De Berkenhorst

De Berkenhorst in Kootwijk is een gezellig familiepark wat van alle gemakken voorzien is. Het park is erg groen en autovrij. Een absolute aanrader: het subtropische zwembad! Ook is er een restaurant, kun je minigolfen en is er binnen o.a. een biljart indien het slecht weer is.

Meer informatie

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo ligt in de gelijknamige plaats Hoenderloo. Met een grote speeltuin, supermarktje, zwembad én Koos Konijn is dit park een heerlijke bestemming voor families. In de Boskantine kun je bovendien heerlijk eten!

Vakantieoord Het Lorkenbos

Het Lorkenbos staat middenin de natuur en heeft accommodaties voor gezelschappen van 2 tot en met 16 personen! Bovendien zijn er kampeerplaatsen aanwezig, dus lekker kamperen op de Veluwe kan ook nog!

Vakantiepark De Bosrand

Wie toe is aan rust en ontspanning kan terecht in Vaassen, op De Bosrand. Dit kleinschalige park ligt midden op de Veluwe en is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie

De Roek Vakantiebungalows

De Roek is ook een kleinschalig park en heeft een gezellige kinderboerderij. Gelegen op zo’n 1,5 km van Nationaal Park De Hoge Veluwe is de prachtige natuur altijd binnen handbereik.