Hotspots in Arnhem

Tijdens een vakantie in of in de buurt van Arnhem hoef je je geen moment te vervelen. De stad kent heerlijke restaurants en lunchcafés, mooie bezienswaardigheden, prachtige natuur in de nabije omgeving én het tevens een gezellig winkelstad. Aan activiteiten dan ook geen gebrek.

Arnhem in het algemeen

Van kleine particuliere boetiekjes tot winkelketens, je komt gegarandeerd terug op de camping met tassen vol leuke items! Mocht je niet van winkelen houden, dan zijn er voldoende musea die een bezoekje waard zijn. Bezoek bijvoorbeeld het Nederlands Openluchtmuseum, waar je terug in de tijd gaat. In Arnhem vind je ook het Wijnmuseum kan je naast informatie opdoen, ook wijnen kunt proeven.

De leukste eettentjes

Wat vast staat, is dat je heerlijk kan eten in Arnhem. De stad kent klein knusse tentjes maar ook ruim opgezette restaurants. Als je van tapas houdt, dan ben je bij Arneym aan het juiste adres. Hier bereiden ze de gerechtjes net even anders als dat je gewend bent, maar goed en verrassend is het zeker! Als tweede op de lijst staat Zappa’s. Voor verse pasta en pizza moet je hier zijn. Ook eet je hier heerlijke broodjes. Het restaurant Treffen is ruim opgezet en je kan in alle rust genieten van de gerechten met Aziatische invloeden. Hier heb je ook heerlijke wijnen, voor de liefhebber. Voor degene die iets anders willen proberen, dan is Rawsome een aanrader met rauwe gerechten en zoetigheden.

Wat de natuur te bieden heeft

Arnhem is een erg groene stad, maar ook de omgeving leent zich perfect uit voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Wil je even aan de drukte van de stad ontsnappen? Dan is Park Klarenbeek aan de rand van Arnhem een echte aanrader. Arnhem is gelegen in de buurt van de Hoge Veluwe, een prachtig natuurgebied waar je edelherten, wilde zwijnen en diverse vogels in hun natuurlijke leefomgeving kan bewonderen. Een ander heerlijk park voor wandelingen is Sonsbeek. In elk jaargetij is het prachtig om er op uit te trekken en de groene omgeving van Arnhem te verkennen.

Benieuwd geworden naar deze veelzijdige en bruisende stad? Dat snappen wij! Wanneer je nog een leuk verblijf zoekt, dan zijn deze campings echte aanraders: