4-sterrencampings in Gelderland

Voor wie wel wil kamperen maar geen zin heeft in primitieve omstandigheden, zijn campings met meerdere sterren een uitkomst! Hoe meer sterren een camping heeft, des te meer faciliteiten en extra’s er beschikbaar zijn. Ook in Nederland is het mogelijk om op een camping met meerdere sterren te verblijven. Gelderland telt zelfs zeven campings met een 4-sterrenbeoordeling!

Niet alle faciliteiten zijn even vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld WiFi op de camping, een zwembad, uitgebreide sport- en speelvelden, verhuur van fietsen, recreatie- en animatieteams of zelfs een vaatwasser bij het sanitairgebouw! Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is een vakantie op een viersterrencamping echt iets voor jou!

De viersterrencampings in Gelderland zijn Camping De Bosgraaf, Vakantiedorp de Jutberg, Vakantiepark Ackersate, Camping De Hertshoorn, Camping De Wije Werelt, Camping Haeghehorst en Camping De Zandhegge. Wat maakt deze campings nu viersterrencampings? Op alle genoemde campings is WiFi beschikbaar. Er is mogelijkheid om te zwemmen en er zijn horeca faciliteiten aanwezig. Bovendien is het op alle campings mogelijk om een accommodatie te huren. Op een aantal campings zijn ook huisdieren toegestaan, zodat het gezin compleet op vakantie kan!

Wat ook prettig is aan de viersterrencampings in Gelderland? Ze hebben een ligging bij het bos! Voor een heerlijke wandel- of fietstocht kun je dus meteen op pad! Bovendien zorgt de groene omgeving ervoor dat je ook op de camping ultieme rust ervaart. Geniet van het vogelgezang en het prachtige groen om je heen! Wat je op natuurgebied ook absoluut niet mag missen? Nationaal Park De Hoge Veluwe! Met bos, heide, vennen en stuifzand is dit een van de mooiste afwisselende landschappen van Nederland. In het park zijn ook diverse wandel- en fietsroutes uitgezet. Daarnaast zijn er ook routes die geschikt zijn voor mindervalide bezoekers. De natuur combineren met wat cultuur? Dan mag een uitje aan het Kröller Müller Museum niet ontbreken!